Livet som ryttare

Alla inlägg under mars 2016

GHS

Av Minna - 28 mars 2016 17:45

Fullt ös hela veckan med flytt av Bosses grejer och jobb. I lördags åkte Madde och jag ner till Göteborg för shopping och dressyrfinalen. Kom ner vid tre och checkade in på hotel Riverton. Vi gick till mässan på en gång och var tillbaka på hotellet vid 22.30 lång dag blev det. Vi gick igenom hela mässan för att ha koll under de andra dagarna. Tyvär så var det inte nått som var riktigt billigt utan mycket märkessaker. Blev en del i allafall.


Schabrak

 

Bling bling men så fint.

Läst om K9 produkterna så de var jag tvungen att prova.

 

Det blev även ett par jodpurshskor och regntäcke från Börjes. Täcket var det specialpris på. 165 täckena låg på 250 kr. Billigare går nog inte få.

Köpte även ett par helskodda ridbyxor från Tyras Star rider. De var faktiskt riktigt sköna och med världens grip. Nummerlapp i läder, om man nu kommer iväg o tävlar nått.


Söndagen var det dressyrfinalen och det är inspirerande att se dom live. Väldigt coola dressyrhästar måste man säga som står ut med detta klappande och tjoande från publiken.


Patrik Kittel och Scandic.

 

Måndagen spenderades några timmar till på mässan sen hem. Man blev nästan starstruck. Vi så Nellie och Tyra på mässan. Peter Siepen på väg ner till mässan. Vi såg även nån ryttare som varken Madde eller jag kommer på vem det var....Ingen koll på hoppryttarna längre.

  

Av Minna - 19 mars 2016 20:15

Längtar till värmen ska komma, så man slipper alla dessa kläder. Men det kommer väl. Nu är det bara en vecka kvar till Göteborg. Ska bli himla skönt och kul att komma iväg dit.

Var iväg idag och satte upp Bosses krubba och borste i nya boxen. Bara att flytta på alla andra grejer. Skulle behöva hitta nån garderob bara. Vill helst ha dubbla med hyllplan i men svårt att hitta till ett rimligt pris. Ska ju stå i stallet så vill inte lägga ner allt för mycket på dom.


Bosse fick sig en tur i ridhuset. Han kände ok i benet med balltrampet så det verkar inte vara nån fara. Skruvade ur alla broddar idag så slipper vi den risken igen och han behöver inte ha boots heller. Så nu har vi väl inget att skylla på längre, eller???

  

Av Minna - 18 mars 2016 20:30

Äntligen fredag och slut på denna vecka. Övertid idag igen. Lite längre dag, fram till 16. Åkte direkt ut till stallet. Bosse har haft roligt hela veckan med att rulla sig i leran. Så det har tagit tid att få rent honom från all blötlera. Igår så glömda jag lägga fram boots åt honom och idag kom han in med ett fint balltramp.

Tvättade rent det och satte på socatil. Han får stå med det idag så det torkar upp så får vi se imorgon om han fräsh.

Det går bra det här med igångsättningen, vi kommer aldrig igång.

 

  

Av Minna - 17 mars 2016 21:15

Utbildning i 3 dagar. Lite mör i hjärnan. I tisdags tog det en bra stund att köra hem från Örebro. Förmodligen en olycka. Det gick i 10 km i timmen fram till E 20 sen 60 på E18. Igår var det inte lika sent så hann till stallet i normal tid. 

Bosse har ju lagt på sig en del nu under vinter så passformen på en del täcken kan man lämna en tanke på...

 

Det når ju nästan runt om magen....  

  

Av Minna - 14 mars 2016 22:00

Denna vecka kommer bli lång. Idag var det övertid på jobbet. Slutade vid två så inte hela dan. Bosse fick en tur i gamla ridhuset. Han behöver verkligen gå ner i vikt nu och få upp flåset igen. Hoppas man får en nytändning när man flyttar så vi kan komma igång ordentligt.


Alla får ju så fina selfisar med sina pållar men sådana här får vi bara...

 

Stå still och bli plåtad är inte hans stil.

  

Av Minna - 13 mars 2016 21:30

Den här helgen har det varit tävlingar båda dagarna. Igår var det ponnydressyr och idag stor häst. Som tur var så var det inte så förfärligt många ekipage så det tog inte hela dagarna i anspråk.


Själv lägger jag ner det där med tävling för det känns inte som någon ide att ens försöka just nu. Kanske blir bättre senare under året. Det går väldigt trögt nu...

  

Av Minna - 5 mars 2016 21:00

Idag var det årsmöte med facket och det höll vi på Boda Borg. Först möte sen tacobuffe och efter det lek. Min kropp är inte gjord för fyra timmars krypande och klättrande bara. Ont i knän och lite var stans. Men man blir som sju igen. Det är så himla kul. 

I morgon jobb 6.45-19 johoo vad kul....

  

Av Minna - 2 mars 2016 18:38

Att det ska vara så himla kallt. Ledig dag och hade hellre varit ute i solen. Åkte i allafall och köpte en ny krubba idag så han får en fräsh sen. Kom på att jag behöver investera i en ny piasavaborste med. Det hinns med ändå.


Bosse och jag gick iväg tidigare idag så vi slapp rusningen i ridhuset. Han var riktigt fin stundtals, även fast han gått dåligt nu ett tag. Hade varit bra om det var varmare så man känner att man har lust att rida ute mer. Nu behöver man inte tvingas till det och då gör man tyvär inte det. Man blir väldigt bekväm med ridhus så nära.


Måste titta över lite vad jag skulle behöva titta på nere i Göteborg. Säkert inget man måste ha...

  

Presentation


Livet som ryttare

Bästaste

  

Myspys!

  

Goaste näsan!

  

Lilleman 25år 2007

  

Bosse 3år. 2010

Länkar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Arkiv

Tidigare år

Gästis

Kategorier

RSS

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards