Livet som ryttare

Alla inlägg under juni 2014

Av Minna - 21 juni 2014 18:51

Tömkörning med Stefan idag. Bosse blir riktigt fin när han går som han ska.

Filmen går tyvärr lite långsamt. Min kamera vill inte riktigt hänga med.

Bosse blev lite tjurig när han skull gå sidvärtes.

Idag hade Caisa o jag operation letning i skogsdungen bakom stallet. Nått djur som höll på och skrek. vi ville bara försäkra oss om att ingen fastnat. Vi hittade ingenting. tog med Ola och Therre senare med för spaning men vi hittade inget heller. Undrar vad det var.

  
   
  

Av Minna - 20 juni 2014 19:05

 

Fick en lite krans dagen till ära.

Grabbarna hade inte bråttom in idag. De väntade in i det längsta. Ingen panik då det var ok väder och ingen av de andra skulle rida.

I morgon blir det tömkörning igen. Blir bra för tjockisen..

  

Av Minna - 18 juni 2014 21:00

Idag fick Bosse äntligen lite fotvård. Efter skoningen tror jag han blev superpigg, blev väl av med nått kilo på fötterna. Eftersom han stått några dar så gick vi in i ridhuset. Han var riktigt fin och mjuk ändå. Skönt att ha hela ridhuset utan mellanvägg för sig själv. Det var till och med nyharvat så det var riktigt lyxigt.

  Bosse spanar efter sina rödbetor efter ridningen. Bortskämd pålle!!

Pratade med pappa nu i kväll och vi kom överens om att vi skulle dela på present till brorsans 50 års dag. Blir spännande att se hans reaktion.....


I morgon sista arbetsdagen för veckan. Skönt det närmar sig semester. Bara 15 arbetsdagar kvar från och med nästa vecka.


Idag är det även 10 år sedan morsan gick bort. Tänk vad tiden springer iväg, tyckte det var nyligen. Varit där med lite blommor.

  

Av Minna - 15 juni 2014 21:51

Fullt upp idag. Åkte till stallet på förmiddagen för mockning och mat. Alla burkar och höpåsar för veckan skulle göras. Åkte direkt till brorsan för att låna sticksågen en sväng. Tillbaka till stallet för att såga upp en skiva som jag ska ha i sängen. Måste prova att sova hårt igen så får vi se om jag blir mer rörlig på mornarna igen.


Hem ett par timmar. Göra matlådor för ett par dagar. Först såga till denna skiva som jag missade att den var halvmeter för lång. Sågspån i hela sängen efetr det....Dammsuga då då.

Tillbaka till stallet igen för insläpp av hästar. Innan det tänkte jag såga upp Maddes skiva till Loffes box. Gick bra halvvägs till bladet gick av. Bara plocka fram fogsvansen och såga för hand.

Började idag med en evighetesgöra..

 

Rensning av hage. Tror jag aldrig har rensat en hage förr. Men skadet fortsätta vara grus är det ett nödvändigt ont.

Till kvällen åkte jag tillbaka till brorsan med sågen och blev samtidigt bjudet på middag. Gott!!

Inte ofta man får sätta sig ner och äta god mat utan att själv stått o slavat innan.

Efterrätts förberedelser...

 

Hoppas ridbyxorna från Tyra's kommer i morgon, har bara hört bra om dom och är så sugen på att prova dom.

  


Av Minna - 14 juni 2014 18:45

Eftersom det inte direkt var tillräckligt varmt för att ligga och sola åkte jag ut till Björneborg och tittade när Malin tävlade. Hann precis dit till första klassens prisutdelning.

Malin råkade ju vinna den så det var kul. Duktig pålle och duktig pilot.

 

Åkte till min lilla plutt efter det och fixade boxen och mat. Bosse fick stanna ute ett par timmar extra idag när Nero kom hem. Det var så fint väder och tyckte det var synd om de skulle komma in så tidigt. Neo var lite missnöjd ett tag men fann sig i situationen till slut. Bosse hade inge bråttom in för han var längst ner i hagen hela tiden.

Annars händer det inte så mycket på ridfronten just nu. Han slår i och snubblar så på sina fötter såvågar inte göra för avancerade grejer innan hovis kommer på onsdag. Inte en dag för tidigt!!

Fruktansvärt vad de har växt denna period.

Vi får ta tag i träningen igen efter onsdag. Måste fundera på tränare med, behöver börja igen och få tips och råd så vi kommer frammåt. Kanske svårt nu i semester tider, får kolla av.

  

Av Minna - 11 juni 2014 15:05

Hittade snyga huvor som jag tror Bosse skulle bli snygg i.....Eller inte.

  tar ca 50 canadian dollar. Ca 300 SEK

  Lite billigare 45 CAD

Den som vill se mer finns de på Creative SeaHorse.

  


Av Minna - 10 juni 2014 19:45

Äntligen en ledig dag. Skönt o så är det kanonväder. Har i och för sig roat mig med städ o tvätt idag så inte blev det så mycket ute.

Bosse fick bara skritta idag så vi tog en sväng till Fisksjötorp. Han var redan svettig när han kom in från hagen så det blev inte bättre med uteturen. Han skötte sig ypperligt i allafall. Tog duschen och spolade av honom efter. Det var tydligen väldigt skönt för han la sig ner och rullade i boxen.

Inte så lyckat då då. Han lyckades sparka ut väggen en bit. En stolp är lös vid boxdörren med så Ulf kommer o fixar båda väggarna.


På kvällen hade vi möte med ridskolan om sommaren. Lite mer pass blir det.

  

Av Minna - 9 juni 2014 19:14

Idag fick Bosse besök av den där konstiga tanten som gör underliga saker. Han vet inte riktigt vad han ska tycka om massagen och behandlingarna, verkar vara en blandad kompott av känslor där.

 

Tyker nog det är skönt ibland även om han vägrar att erkänna det. Fortfarande spänningar i manke och ländrygg. Ingen större far dock.

Fick även idag en ny behandling som han aldrig fått förrut.

 

Lite nålar på strategiska ställen.

Under tiden nålarna ar i så körde Pia med lasern. Oj oj en herre hörde maskinen och blev fruktansvärt avundsjuk.

   

Försökte få till uppmärksamheten så Pia skulle gå till honom istället.   

  

Presentation


Livet som ryttare

Bästaste

  

Myspys!

  

Goaste näsan!

  

Lilleman 25år 2007

  

Bosse 3år. 2010

Länkar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Arkiv

Tidigare år

Gästis

Kategorier

RSS

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards