Livet som ryttare

Alla inlägg under mars 2015

Av Minna - 12 mars 2015 19:31

Nu har även dessa tider börjat, inte bara lera.

 

Idag blev det äntligen premiär på hoppbanan. Nu hade det torkat upp och inte var stormvindar. Riktigt skönt att vara ute. Bosse var riktigt fin och mjuk idag. Till och med vänstersidan som vi haft problem med var lös och ledig. Man får ju så mycket gratis av att rida ute. Han blir i allafall mycket mer framåt.

Behövde inte driva för kung och fosterland. Fick göra det härom dan och har forfarande träningsvärk efter det....

Kanske säger mer om mig.

Måste ta och boka in en tid för Ola nu när vi kommit igång igen.

Ikväll hämtade jag ett badkar till hagen. Bosse kan inte ha något annat i hagen utan att han välter ut det så det sparar mycket tid med vattenpåfyllning.


Hoppas vädret håller i sig nu för det har varit så himla skönt idag med lite sol och värme.

  

Av Minna - 10 mars 2015 18:36

Ledig dag idag och jag har inte gjort månha knop. Har bara latat mig mest hela dan, men skönt har det varit. I lördags fick Bosse en tur av Lovisa så han fick röra på sig i helgen när jag jobbade. Igår gick vi in i ridhuset en liten stund och körde ett kort pass.

Det fick bli ridhuset idag med då det tydligen måste blåsa full storm ute. Hade tänkt rida på hoppbanan men fick ändra planerna. Han kändes rätt fin ändå idag efter att ha gått så dåligt sista månaden. Men är trött på att rida inne och det skulle vara skönt o vara ute. Men snart så, hoppas jag. Fördelen med vinden är att det torkar upp fortare i hagarna.

  Tur han är söt i allafall, busen!!

  

Av Minna - 6 mars 2015 18:23

Nu har Bosse fått skor på alla fötter. Hade bokat in en tjej som skulle komma och sko men hon kumde inte föränn nästa torsdag. Men tur ska man ha. Igår kväll ringde Stefan och kollade läget och sa att han kunde ta honom idag. Har aldrig varit med om att nån erbjudit sig frivilligt förr. 

Så nu kan vi börja köra på igen. Har skrittat i några dagar så nu kan vi ju till och med trava...

 

Nöjd kille som fått rör på sig lite. I morgon ska Lovisa ta en tur ut på honom. Det blir skönt det.

Vore bra om det kunde torka upp nu, för det är allt bra blött i hagarna nu. Nu vill jag ha lite värme och sol!!!

Strök mig från tävlingarna, tycker inte det är riktigt just med bara två veckor kvar. Visst kanske han skulle orka men vill ändå att vi ska ha bättre förutsättningar.


Usch nu är det jobbhelg igen. Det går förfärligt fort mellan dom.

  

Av Minna - 2 mars 2015 19:42

Undrar om jag fått honom för alla de synder jag kan tänkas ha begått. Fick samtal idag att Bosse och Duvel raserat hela stängslet med stolpar och tråd. De hade lyckats få med sig hela framsidan av hagen och sprang sen ner till hoppbanan. Där var det tydligen lattjo lajban för inte ville de bli infångade.

Bosse hade tränat upp och ner för banken, då minsann kan dom.   


Stackars Erika fick fixa hela hagreparationen själv eftersom jag jobbade till 19. Båda hade ändå klarat sig utan en skråma vilket var konstigt med den statistik vi kör på nu. En positiv sak var att Bosse hade behållt båda bakskorna ändå.


Får inte tag på nån hovslagare till denna vecka så det blir nog till att stryka sig från tävlingarna. Som vanligt alltså inför tävling. Undrar om Bosse försöker säga nått där!!

  

Av Minna - 1 mars 2015 17:25

Kan inte påstå att det flyter på bra med allt nu. Bosse tycker det är överskattat med skor, han fick ju dojjor i fredags morse men på lördag em hade han inga framskor kvar. Tur det är skoning nästa vecka.


Idag har jag bokat B&B i Göteborg till nästa års show. Såg att det redan var fullt på en del hotell. Hittade ett som bara kostade 800 för ett dubbelrum inklusive frukost. Det låg bara tio minuters promenad från scandinavium så det passade utmärkt.

Har blivit väldigt shopping sugen när man ser allt fint alla andra köpt. Blir till att spara ordentligt nu så man kan gå lös inne på mässan.

  

Presentation


Livet som ryttare

Bästaste

  

Myspys!

  

Goaste näsan!

  

Lilleman 25år 2007

  

Bosse 3år. 2010

Länkar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Arkiv

Tidigare år

Gästis

Kategorier

RSS

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards