Livet som ryttare

Alla inlägg under februari 2015

Av Minna - 17 februari 2015 20:29

  Har nästan sett ut så här idag. Sista veckan har mina rumpmuskler på högra sidan varit onådiga. Försöker töja på dom men hjälper föga. Ska ringa en osteopat i morgon så får vi se om han kan hjälpa till. Gör inget att försöka.

Bosse fick en tur i ridhuset idag. Hade tänkt vara ute men blir så trött på denna kyla. Han fick i allafall rör på sig och jobba en stund.

Får se om jag klarar av lektion på fredag. Rida på övriga dagar nu så får vi se hur det känns. 


På jobbet bjöds det på semlor idag, mycket mumsigt. Vi fick med vaniljcreme då vi fått in en som är hyperallergisk mot nötter. Så nu är det totalförbud med nötter på jobbet. Inget att göra åt och man vill ju inte riskera något.

  

Av Minna - 16 februari 2015 18:32

Idag kunde vi åter igen sadla på och skritta i allafall. Det blev bara 20 minuter då det blev lite trångt i ridhuset.

Men nu är vi igång ändå så det är väl bara att köra på. Fredag är det träning för Ola igen.


Måste säga att Bosse blir lika bra på kort som mig. Vi är båda helt värdelösa på det där med posande. 

 

Jah blundar nästan alltid på kort!

 

Vi skulle inte göra någon succe nån av oss som fotomodeller. Inte så man kan säga att man inte kliver ur sängen för mindre än tiotusen kronor. Istället för Topmodel kanske det skulle vara Flopmodel!!

  

Av Minna - 15 februari 2015 20:51

No har en ytterligare helg stämplat ut. Har städat hela dan för att få bort alla spår av Sebban. Orkar inte tjuta varje gång nått påminns om honom. Väldigt vilken jobbig helg det blev med sorg efter honom.


Åkte ut till stallet på eftermiddan och hade tänkt skritta men det var full aktivitet däe så kom inte ens in i min box. Trix blev klippt och det var väl inte så jätte populärt. Det blev senare än planerat och då var det bokat och full aktivitet i ridhusen. Får börja i morgon om inte jobbet skickar mig på en j-a transport till åävla igen. Tycker inte jag gjort annat än varit på akutpsyk, rättpsyk och akuten under en månads tid.


Åter till stallet på kvällen för att natta och fodra de små älsklingarna.

 

Snart ser jag nog ut så här!!!

  

Av Minna - 14 februari 2015 13:57

Ja inte känns det som en munter dag. Har varit jobbigt idag med saknaden av denna lilla varelse:

 

  

Av Minna - 12 februari 2015 18:54

Fick samtal klockan sju i morse att Bosse var dålig. Åkte dit så fort jag kunde och tempade honom. 39,3 i feber. Pratade med Karlstad och de tyckte han skulle ut i hage men själv och ingen motion förrens han helt feberfri.


Jobbade mellan 09.30 och 18 så åkte ut efter det och tog en ny temp. Nu låg den på 37,7 så det är bra. I morgon får han gå ut med Duvel igen.

 

Orkade i allafall att leka lite grann.

Han har aldrig regerat på sprutan tidigare men Henrik sa att de kan gå med en liten infektion eller förkylning som sen tillsammans med sprutan blir för mycketför kroppen att bearbeta.

Ja tur att det inte blev värre ändå.

  

Av Minna - 11 februari 2015 17:24

Det var som sagt dags för tandläkaren för Bosses del. Han hade några hakar och var lite vass. Inga större problem. Har kvar hakar längst in i munnen som man tydligen måste ha specialverktyg för. Karin slipade på dom lite men får ha koll annars får vi åka in till Karlstad.

Bosse var väldigt duktig. Ingen sedering eller nått. Vi var tvungna att vara tre som höll i huvudet då han drog upp det så och då blir han så himla stor att knappt veterinären nådde   Nu får vi hoppas att han släpper taget i vänstersidan. Får stå ett par dagar då han även fick influensavaccin. Blir bra då jag kommer jobba lite tokiga tider torsdag och fredag.


Både Willia och Duvel fick sina vargtänder utdragna. Får se om man är mör i armarna i morgon efter att man stått under dom och hållit upp huvudena.

  


Av Minna - 10 februari 2015 19:24

kändes det som efter körlektionen. Fick total härdsmälta i hjärnan när jag skulle backa in vid konerna. Alltså jag vred ratten åt fel håll hela tiden. Nu gäller det att öva, öva och öva.

Har även lite svårt att köra i en laglig hastighet så det behöver tränas på med. Man kuggar direkt om man kör för fort, vore synd om det hände på en så enkel grej. Skärpning där...  


Bosse fick sig en rykt och allmännt gos. Tandläkaren i morgon så hoppas det ser någorlunda ok ut. 

  

Av Minna - 9 februari 2015 18:41

Dagarna går fort nu, Skönt då 'r det snart vår. Idag har det varit riktigt vårväder med flera plusgrader och sol.

Tycker fortfarande det är jobbigt att komma hem till ett tomt hem. Tittar fortfarnade i fönstret efter Sebban som alltid satt där och väntade. vet att et var rätt beslut men kan inte hjälpa att ibland undra.


Bosse fick sig en skrittur bara idag. Tandläkaren för honom på onsdag. Undrar om det kan vara på grund av det som hab suttit fast i vänstersidan. Återstår att se. Han fick sig ju en utetur med Lovisa igår så det går ingen nöd på honom.

 

Imorgon jobbar jag bara till ett. Ska sen ner till bilskolan och ha en dubbellektion. Snart dags för uppkörning. 

  

Presentation


Livet som ryttare

Bästaste

  

Myspys!

  

Goaste näsan!

  

Lilleman 25år 2007

  

Bosse 3år. 2010

Länkar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Arkiv

Tidigare år

Gästis

Kategorier

RSS

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards