Livet som ryttare

Alla inlägg under februari 2015

Av Minna - 7 februari 2015 18:26

Alltså komma hem efter jobbet och stallet är tungt nu. Hinner knappt innanför dörren innan jag bölar som en tok. Man saknar det där mötandet vid dörren när man kom hem. Nån som var glad o se en.

Bosse fick stå idag för har sovit som en kratta och är helt slut. Fick lägga mig i massagestolen på jobbet idag och böla en stund. Har ju ingen lust att sitta och grina inför de intagna.


Blir väl bättre för var dag som går men nu är det för himla sorgligt.    

  

Av Minna - 6 februari 2015 20:05

Idag tog lektionen för Ola musten ur både mig och Bosse. Fick rida med vänsterställning i höger varv på en mini volt. Bosse tyckye det var fruktansvärt konstigt och flaxade lite med huvudet. Fick då tag i honom bättre i högertygeln som jag har så svårt för. Kanske inte bästa dagen för lektion men bra tänka på annat.


Här hemma är det så tomt. Bara väntar på att Sebban ska dyka upp. Nu får han springa och leka med Milton igen.

 

Saknar att det alltid skulle vara någon ivägen eller sitta i knät och mysa.

Nu blir det ingen mer katt. Hade ständigt dåligt samvete att han var själv så mycket.

  

Av Minna - 6 februari 2015 11:59

000814-150206

 

  

Av Minna - 4 februari 2015 19:41

Blir tokig snart på Sebban. Kan inte bestämma mig om han är allvarligt sjuk eller inte. Nått är det ändå. I morse klev han inte ens ur sängen när jag gick upp. Ikväll när jag kom hem mötte han mig i allafall. Han har inte ätit nått på hela dan men tog lite när jag kom hem. Vill inte att ham lider så får ha koll på honom. Tänkte ringa veterinär på fredag när jag är ledig men lider han måste det ju bli tidigare. Rört sig lite i kväll ändå.


Bosse fick en snabbtur i ridhuset för jag ville bara hem och ha koll på kissen. Att katter ska vara så svåra att se på om de har ont eller är nått fel.  Det här är det värsta med djur, när de blir sjuka och man måste fundera på om de ska avlivas eller inte.

  

Av Minna - 2 februari 2015 20:30

har det kommit. Lite väl sent för min del. Har varit ledig idag men det blev några timmars övertid igår kväll igen. Sitta på akuten några timmar går väl an.

Bosse var riktigt fin idag. Började med väldigt stel nacke ställd åt höger men lossnade tillslut.  På söndag får han komma ut en sväng med Lovisa så det blir bra. Jobbar då så det passar utmärkt.

Nästa vecka är det dags för tandläkaren för Bosses del. Undrar om han är vass i munnen eftersom han nu varit så motsträvig i vänstersidan. Blir bra med en koll.


Blev bekymmrad ikväll när jag kom hem för Sebban kom inte och mötte mig som han brukar. Han pyssla med en hel del innan jag vågade kolla var han höll hus. Han börjar ju bli till åren och har sina nysningar med snorklumpar eller vad det är. Han får ju även som hundars baklänges hicka ibland, det undrar jag vad det är. Känns som han är tröttare än normalt men har sett pigg ut för övrigt så vet inte om det är nått fel på honom. Han äter och går på toan som vanligt fortfarande ändå. Får ha koll på lille gubben. 

  

Presentation


Livet som ryttare

Bästaste

  

Myspys!

  

Goaste näsan!

  

Lilleman 25år 2007

  

Bosse 3år. 2010

Länkar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Arkiv

Tidigare år

Gästis

Kategorier

RSS

Sök i bloggen

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards